Våre sjåfører sørger for å få varene levert dit de skal, trygt, effektivt og med sikker oppfølging. Vi ønsker at alle våre kunder til enhver tid skal være 100 % fornøyd, og vi prøver alltid å sørge for å opprettholde høy standard når det kommer til kvalitet og service.

TransportVi frakter varene dine dit du ønsker, og våre sjåfører sikrer rask levering i hele Norge. Vi samarbeider med transportfirmaet Tangvik AS. Vi henter godset hos avsender og etterstreber direkte frakt til mottaker, ofte i samlast med varer fra andre kunder. Dette sikrer en god transportøkonomi og lav risiko for eventuelle skader.

EkspresstransportVi tilbyr også ekspresstransport til oppdrag som haster litt ekstra. Har du noe som helst skulle vært sendt i går, fikser vi dette for deg. Vi forstår viktigheten av rask levering, og hiver oss rundt tvert vi får en ekspress-henvendelse. Vi tar sikte på å levere budbil-varer så raskt som over natten i hele landet.

SnøbrøytingVi tilbyr også snøbrøyting om ønskelig, i Løkken-området. Det er viktig at snøbrøyting utføres umiddelbart etter snøvær og før perioder med mye trafikk for å unngå at snøen blir nedkjørt til et lag som er vanskelig å fjerne. Vi sørger for effektiv snøbrøyting med vårt moderne utstyr, og vi vet viktigheten av et ryddig, snøfritt areal.